пʼятниця, 06 жовтня 2023 15:12

Перебуває у важкому стані. Гітарист O'Torvald отримав поранення на фронті

Гітарист O.Torvald Денис Мизюк отримав поранення на фронті. Зараз чоловік перебуває у важкому стані.

Музиканти вирішили підтримати захисника. Гурт оголосив аукціон на концерті у Києві. На продаж виставили гітару Дениса. Інструмент купили за 150 тис. грн.

"Я дякую, що наші люди вкотре довели, що ми єдині і нас не зламати. Дякую за всі слова підтримки. Для нас це був дуже емоційний концерт", - написав лідер гурту Женя Галич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це не на прогулянку вийти" - Женя Кот зізнався, чи боїться йти на фронт

Як виявилося, за гітару боролися два чоловіка. Хлопець, який запропонував меншу суму, грає на гітарі, хоч і частково немає пальців. Тож, чоловік, який виграв на аукціоні, забрав гітару, вийшов на сцену і подарував її тому хлопцеві.

"Люди навколо заливаються сльозами. Після концерту біля мене опинився той самий хлопець, якому подарували гітару. Він каже другу, що не мав грошей на неї, лише п'ять тисяч, але знав, у кого може позичити 100 тисяч. Він просто хотів допомогти з лікуванням гітаристу O.Torvald, і щоб ця гітара грала", - написала одна з шанувальниць гурту.

Автор: Скріншот
 
У серпні цього року на сторінці гурту в Instagram з'явилася заява стосовно участі у колективі гітариста Дениса Мизюка. Музиканти повідомили, що наразі він не є концертним учасником гурту: "Друзі, відповідаємо на ваше питання стосовно Дениса. Наразі він більше не є концертним учасником гурту, це рішення далось важко, але ми прийняли його разом з Денисом. Він був і залишається важливою частиною O.Torvald, проте зараз має сфокусуватись на відновленні".
Зараз ви читаєте новину «Перебуває у важкому стані. Гітарист O'Torvald отримав поранення на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі