пʼятниця, 06 жовтня 2023 13:38

"Це не на прогулянку вийти" - Женя Кот зізнався, чи боїться йти на фронт
6

Женя Кот розказав, чому не пішов на фронт
Фото: instagram.com/kot_jenya
Женя Кот розказав, чому не пішов на фронт
Женя Кот розказав, чому не пішов на фронт
Женя Кот розказав, чому не пішов на фронт
Женя Кот розказав, чому не пішов на фронт

Переможець шоу "Танці з зірками" Женя Кот розказав, чому не захищає Україну на фронті.

Зізнався, що хотів йти на передову, але військові його зупинили. Про це розказав у інтерв'ю Славі Дьоміну.

"Я коли волонтерив та співпрацював з хлопцями з ССО, я увесь час казав: "Блін, напевно мені теж треба". Він (військовий - Gazeta.ua), каже: "Стоп, будь ласка, не роби цього. Не роби таку помилку, займайся тим, чим зараз ти займаєшся. Ти можеш допомагати. Це набагато ефективніше буде, ніж ти зараз прийдеш, отримаєш у найкращому випадку поранення, а взагалі-то і загинеш". Бо мають усе ж таки воювати люди професійні... Я ж не кажу, що я так думаю. Це те, що сказали мені військові професійні, і вони мене зупиняли", - зазначив хореограф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Сасанчин розказав, коли піде на фронт

Додав, що він "обмежено придатний" через численні професійні травми. Він не ховається від військкомату, але переконаний, що на "нуль" його не візьмуть.

"Можливо б мені і прислали повістку, і я б не відмовився і пішов би. Я не відмовляюся від того, щоб захищати нашу Україну. Нині я викладач Університету культури і мистецтв і там, я знаю, є така штука, що викладачам зараз не присилають якось. Вони чи під бронню, чи якась така ситуація. Я не розбираюсь, я не шукаю варіантів піти служити, і я не ховаюсь зовсім", - заявив Кот.

Женя зізнався, що йому страшно думати про можливість опинитися на війні.

"Так, страшно, кому не страшно? Мені здається, що не страшно тільки людям, котрих вже нема, ну тільки так. Або не страшно, можливо, тим дебілам, які на нас нападають... Мені здається, страшно всім, навіть професіоналам, навіть нашим кіборгам, і всім воїнам, всім страшно. Бо це, блін, ну це ж не на прогулянку вийти", - підсумував танцівник.

Співак Віталій Козловський, який вже декілька місяців захищає Україну від російських окупантів, показав нові кадри з фронту. Військовий поскаржився на погане самопочуття і провів екскурсію у бліндажі.

Зараз ви читаєте новину «"Це не на прогулянку вийти" - Женя Кот зізнався, чи боїться йти на фронт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі