четвер, 05 жовтня 2023 13:51

Віддає борги Кондратюку - продюсер розповів, на що йде майже вся військова зарплата Козловського
3

Віталій Козловський віддає військову зарплату Кондратюку
Фото: Скріншот
Віталій Козловський віддає військову зарплату Кондратюку
Віталій Козловський віддає військову зарплату Кондратюку

Продюсер Вадим Лисиця заявив, що Ігор Кондратюк забирає собі частину військової зарплати Віталія Козловського, який зараз захищає Україну на фронті.

На своїй сторінці у Facebook Лисиця опублікував спільний кадр з Козловським.

"До мене нещодавно завітав дійсний боєць Нацгвардії Віталій Козловський. Не від нього я потім дізнався, що левову частку військової зарплатні, що отримує Віталік, забирає його колишній продюсер Ігор Кондратюк. В мене є лише надія, що ці гроші йдуть на допомогу військовим", - написав продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зашмаркані серветки, миші й зброя. Козловський провів екскурсію у бліндажі

Додав, що поведінка Кондратюка неприпустима.

"Я сам був у схожій ситуації з моїм колишнім артистом і розумію природу таких стосунків, але цей випадок мені здається зашкваром, або як каже зараз молодь - "це крінж". Цікаво, що відповість Ігор Васильович?" - зазначив Лисиця.

Раніше Кондратюк пояснював, чому навіть попри війну і те, що зараз Козловський пішов служити, він йому не пробачить борг.

"Якщо моє життя закінчиться, я йому пробачу. Думаю, що він повинен, як чоловік, заплатити те, що він винен. Вся історія. Зі мною було б те ж саме. Я ставлюся до людей так, як хочу, щоб вони ставилися до мене. Бачить Бог, дехто з тих, хто перемагав у "Шансі", зараз мені винні більше, ніж винен Козловський. Але він єдиний, у кого не вистачило мізків зробити це по-людськи. Тому він і винен. Я не збираюся анулювати суди, які були. Це не про милосердя. Це інша історія, вона тривала в часі. Він свідомо порушував закон. Він за це був покараний судами", - заявляв продюсер у програмі "Слава+".

Нагадаємо, 13 червня Козловський повідомив, що йому вручили повістку з призовом на службу до армії. Артистові вручили мобілізаційне розпорядження з направленням до військової частини. Така форма повістки видається військовозобов'язаним, які пройшли медичну комісію та визнані придатними до служби. Артист показався у військовій формі та зі зброєю в руках.

22 червня співак офіційно став військовим. Він вступив до бригади "Рубіж" Гвардії наступу. Артист показав свій військовий квиток та жетон.

Зараз ви читаєте новину «Віддає борги Кондратюку - продюсер розповів, на що йде майже вся військова зарплата Козловського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі