пʼятниця, 29 жовтня 2021 10:35

"Непокорная" онука Фокіна зухвало вигиналася в новому кліпі

"Непокорная" онука Фокіна зухвало вигиналася в новому кліпі
Маша Фокіна випустила кліп на пісню "Непокорная". Фото: instagram.com/mashafokina

Онука першого прем'єр-міністра Вітольда Фокіна 35-річна Марія, яка будує кар'єру співачки й моделі, випустила відеороботу на пісню "Непокорная".

Режисер - Філ Лі. Прем'єрою виконавиця поділилася в Instagram.

"Ця пісня глибока, І тема, порушена в кліпі, близька кожному, хто колись кохав: про неможливість забути перше кохання та емоції, які залишаються до кінця життя. Кліп розповідає історію саме про такі стосунки: про пару, яку вже нічого не пов'язує. Але коли вони випадково зустрічаються - їх накриває хвиля спогадів і почуттів", - ідеться в описі під відео в YouTube співачки.

У кліпі Фокіна постає у двох образах: у ніжній білій сукні й зухвалому чорному боді зі шкіряною курткою. У відеороботі окрім вигинів онуки екснардепа показали танець пари. Танцюристи постали лише в спідньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У стилі рок-балад 1980-х: вокалістка гурту "Скрябін" випустила дебютну роботу

Фокіна відома як світська левиця, співачка, акторка, модель і учасниця провокаційних шоу. Декілька років тому жінка демонструвала статки, відривалася на вечірках і знімалася в стилі ню. Фокіна знялася оголеною у фільмі грецького режисера й товаришує із власником порностудії. Онука політика із 2003-го намагалася побудувати кар'єру в шоу-бізнесі.

Зараз ви читаєте новину «"Непокорная" онука Фокіна зухвало вигиналася в новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі