середа, 10 лютого 2021 22:21

Зіркові онуки та дружини. Хто з політиків має родичів у шоу-бізнесі
5

Онука 3-го президента України Віктора Ющенка Доменіка виступала на сцені "Голосу країни" 7 лютого. Вона виконала хіт під назвою "Плакала" гурту Kazka. Судді не оцінили виступ 20-річної родички президента. Далі "сліпих прослуховувань" їй пройти не вдалося.

"Я мрію, щоб дід побачив мене на сцені", - зазначала онука президента Ющенка.

Хто з політиків має зіркових родичів, розповідає Gazeta.ua.

Дідом співачки та моделі 34-річної Марії Фокіної є перший прем'єр-міністр України Вітольд Фокін. Вона відома як світська левиця, співачка, акторка, модель та учасниця провокаційних шоу. Декілька років тому жінка демонструвала своє багатство, відривалася на вечірках і знімалася в стилі ню. Фокіна знялася оголеною у фільмі грецького режисера і товаришує з власником порностудії. Онука політика з 2003-го намагалася побудувати кар'єру в шоу-бізнесі.

Невісткою 3-го президента України Віктора Ющенка була модель Єлизавета Єфросініна. У 2009-му син президента Андрій одружився на сестрі ведучої Маши Єфросініної. Єлизавету Ющенко часто помічали на світських вечірках. Також вона активно працювала в модельній сфері. Через рік після одруження у пари народилася донька Варвара. Наприкінці 2012-го подружжя оголосило про розлучення.

Марія Фокіна є онукою 1-го прем'єр-міністра Вітольда Фокіна
Фото: instagram.com/mashafokina
Єлизавета Ющенко була дружиною сина президента Ющенка
Гульнара Карімова є старшою донькою першого президента Узбекистану
Ассія Ахат заміжня за депутатом Київської міськради Ігорем Баленком
Доменіка Ющенко є онукою 3-го президента

Співачка Гульнара Карімова є старшою донькою першого президента Узбекистану Іслама Карімова. Жінка виконувала пісні під сценічним псевдонімом Googoosha. Також була головою опікунської ради неурядового фонду "Форум культури і мистецтва Узбекистану" і ряду інших громадських організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-2021": судді не оцінили виступ Ющенко

Чоловіком української скрипальки та співачки Ассії Ахат є депутат Київської міськради 9-го скликання Ігор Баленко. У 1999-му вийшов дебютний альбом артистки. Пара одружилася у 2000 році. Ассії Ахат у 2016-му присвоїли звання "Заслужена артистка України".

Скандальні світлини онуки першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна — 34-річної Марії — спливли в мережі.

Онука державного діяча постійно повторювала, що "всі свої багатства заробила самостійно". За її словами, коли Фокіній було 17, один її виступ коштував приблизно $5 тис. На місяць вона заробляла майже $60 тис. Про це дівчина розповідала журналісту проєкту "Гроші" на каналі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Зіркові онуки та дружини. Хто з політиків має родичів у шоу-бізнесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі