субота, 01 жовтня 2022 21:22

"Не можеш говорити" – Потап розповів про хворобу

"Не можеш говорити" – Потап розповів про хворобу
Олексій Потапенко до початку повномасштабної російської агресії виїжджав в Іспанію. Фото: Facebook.com/YUNA.MUSICAWARDS

Продюсер Олексій Потапенко розповів про хворобу, через яку його обличчя паралізувало.

Артист був за кордоном із дружиною Анастасією Каменських. Про це сказав в інтерв'ю ЖВЛ.

"Я захворів на ковід на два тижні, а потім на три тижні отитом. Після цього трапився синдром Рамзі Ханта, ти не можеш їсти, говорити. Це параліч обличчя", – сказав Потап.

В Іспанію продюсер виїхав до початку повномасштабної російської агресії.

"На 16-те було призначено війну. І ми сиділи з Настею, як усі українці, вдома. І чекали. І ось у нас за графіком 20 лютого була Іспанія. Потрібно було записувати пісню. Настя сказала: "Давай мам візьмемо". Я ще синові зателефонував: "Поїдеш?". Він каже: "Ні. Я з дівчиною погуляю". На три дні я поїхав. Триста євро у кишені і три футболки. Перші місяці валив проти росіян. Розкривав їхню сутність. А потім уже стільки стало роботи за кордоном. Тож був дуже довго за кордоном. Щоб закінчити усі справи, автоматизувати процеси. І я думаю, що ми все зробили правильно", – розповів артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий бойфренд Дорофеєвої прийшов на її концерт

Потап розповів про повідомлення, яке йому написав син Андрій у перші дні війни.

"Я собі навіть зберіг меседж, який він мені надіслав: "Тату, я не боюся. Ми у підвалі. Попри вибухи, я тримаюся, підтримую маму, щоб вона не плакала". Як витримати, коли тобі таке твоя дитина пише, а ти за кордоном опинився. У мене серце розривалося. Скільки я зробив, щоби їх перевезти. І скільки зробив для інших тисяч людей. Після цього я думаю, що я можу робити в цьому житті все, що завгодно", – сказав Потапенко.

Продюсер записався до тероборони.

Потапенко сказав, що повністю відмовився від російської.

"Я записав україномовний альбом "Замальовочки" й повністю переметнувся на українську. Викреслив російську назавжди. Нових пісень від мене російською не буде", – заявив.

Після п'яти місяців перебування за кордоном співачка Настя Каменських у серпні приїжджала в Україну. Потім знову вирушила виступати за кордоном.

У травні Потап записав трек "Наші надавали Раші" на підтримку захисників України.

Зараз ви читаєте новину «"Не можеш говорити" – Потап розповів про хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі