понеділок, 05 вересня 2022 15:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Настя Каменських розповіла, чим займається і скільки заробляє під час війни

Настя Каменських розповіла, чим займається і скільки заробляє під час війни
Після п'яти місяців перебування за кордоном співачка Настя Каменських у серпні приїжджала в Україну. Фото: instagram.com/kamenskux

Після п'яти місяців перебування за кордоном співачка Настя Каменських у серпні приїжджала в Україну.

Але відразу ж знову вирушили виступати за межі країни. Про те, за які гроші зараз живе й чим займається, артистка розповіла ЖВЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бужинська з дітьми показалася у патріотичних образах: "Доброго вечора, ми з України"

За час повномасштабної війни NK виступала на багатьох концертах за кордоном. Здебільшого, каже, вони були благодійними. Там збирали кошти на підтримку України.

Тож співачка зізнається, що зараз нічого не заробляє.

"Складне питання, тому що нема нічого. Але зараз живемо за гроші, які накопичили до війни, які були відкладені для кліпів, проєктів", – розповіла Каменських.

Чоловік Насті Потап нині перебуває за кордоном. За словами Каменських, також працює над благодійними проєктами.

Артистка Настя Каменських презентувала сингл "Кришталь" і кліп до нього, знятий ще до війни. Ця композиція про тернистий шлях кохання. Музичною прем'єрою поділилася 2 вересня в Instagram.

Каменських емоційно відреагувала на критику за роботу в Росії. Після окупації Криму й Донецької та Луганської областей вона їздила виступати в країну-загарбницю. Тепер запевняє, що сольних концертів не давала там з 2014 року. І попросила не колупатися в минулому.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських розповіла, чим займається і скільки заробляє під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі