понеділок, 08 січня 2024 11:54

Наталка Денисенко заступилася за чоловіка-військового, якого звинуватили в "прикритті службою"
3

Чоловіка Наталки Денисенко захейтили в мережі
Фото: instagram.com/natalka_denisenko
Чоловіка Наталки Денисенко захейтили в мережі
Чоловіка Наталки Денисенко захейтили в мережі

Українська акторка Наталка Денисенко, яка нещодавно показала, як провела Новий рік з чоловіком-військовим Андрієм Федінчиком, посварилась з підписниками.

Під кадрами, опублікованими в Instagram, Федінчика звинуватили в "прикритті службою".

"Не знаю, де так можна служити, що майже кожен місяць бачитись та відпочивати з родиною. Хлопці зі сходу більше року без ротацій та відпусток. Суцільна несправедливість: одні в ЗСУ мають право на відпочинок, а інші - більше року не бачать родину. Одні воюють, а інші прикриваються службою", - написала одна з прихильниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-річна донька Олени Кравець поділилась, як її образила мати

Наталка відповіла: "Заздрість - не те почуття, на яке заслуговують сім'ї військових. Якби я могла все вам розказати, то ви б не писали таких повідомлень. Чомусь мені соромно за вас".

Денисенко додала, що Андрій - простий солдат, який був в Одесі на навчаннях. 31 грудня у неділю у нього був вихідний від лекцій й полігону в академії. Тому чоловік зміг відпроситися та провести час з рідними.

"Виправдовуватися і посилати я не буду. У мене на цей Новий рік з'явився щасливий випадок, завдяки якому я змогла на 1 день побачитися з коханим. Вважаю, що всі чоловіки і мій так само заслуговують на відпочинок та спокійне життя", - підсумувала акторка.

Раніше Денисенко зізналась, як повномасштабна війна повпливала на її стосунки з Федінчиком. Жінка сказала, що за два роки їхній шлюб став міцнішим.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Денисенко заступилася за чоловіка-військового, якого звинуватили в "прикритті службою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі