понеділок, 18 грудня 2023 09:56

"Стосунки вже не ті" - Денисенко відверто розповіла, як війна вплинула на її шлюб
3

Денисенко розказала, як війна вплинула на її шлюб з Федінчиком
Фото: instagram.com/natalka_denisenko
Денисенко розказала, як війна вплинула на її шлюб з Федінчиком
Денисенко розказала, як війна вплинула на її шлюб з Федінчиком

Українська акторка Наталка Денисенко зізналась, як повномасштабна війна повпливала на її стосунки з чоловіком Андрієм Федінчиком, який зараз служить в ЗСУ.

У шоу "Ближче до зірок" жінка сказала, що за два роки їхній шлюб став міцнішим.

"У мене з чоловіком вже не ті стосунки, але вони не стали гірші, а навпаки - у деяких моментах вони стали кращими. Загострилося в нього бажання бути зі мною. Я теж стала більше його цінувати, підтримувати, розуміти", - пояснила Наталка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочу ходити на побачення" - 52-річний Коляденко заговорив про нові стосунки

Додала, що чоловік не засуджує її за пікантний контент в Instagram. А навіть просить, щоб вона більше влаштовувала таких фотосесій.

"Чоловік навіть спеціально просить, щоб я зробила гарні на фотосесії якісь відверті фото, щоб відправити йому. Ось саме професійні. Те що в нас онлайн-стосунки еротичні, то це факт. Він також хоче якоїсь краси, то я знімаю спеціально для нього, це не входить в Instagram", - зазначила артистка.

Раніше Денисенко знялась повністю оголеною. Інтимні місця прикрила простирадлом. Такими кадрами вона відреагувала на ракетний обстріл росіян. "Показую у вікно сідниці російським ракетам. Взагалі під цими фото планувала інший допис, але сьогоднішні обставини змушують зробити лише такий надпис. Дуже хочеться краси, в будь який час", - написала під світлинами жінка.

Зараз ви читаєте новину «"Стосунки вже не ті" - Денисенко відверто розповіла, як війна вплинула на її шлюб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі