понеділок, 08 січня 2024 10:23

20-річна донька Олени Кравець поділилась, як її образила мати
3

Олена Кравець з донькою
Фото: Скріншот
Олена Кравець
Марія Кравець

Старша донька ведучої та акторки Олени Кравець - 20-річна Марія - розказала, як її образила мати в дитинстві.

У сімейному подкасті "Вдома поговоримо" Кравець згадала історію, коли донька в 13 років вперше сказала їй неправду.

"І я така: "Машо, мені здається, я не заслуговую! Чому ти мене скривдила? Ти могла сказати правду!" Я, коротше, наїхала. У мене був такий шок. Я прихожу до свого терапевта. Кажу: "Це капець. Чого завгодно очікувала, але, щоб вона брехала мені! Вона не живе в системі обмежень, я не тримаю її в рукавицях". Він так дивиться на мене: "Лєн, ви ніколи не брехали матері?" - розповіла Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко вперше сказала, чому не хоче більше дітей від Мірзояна

Марія у свою чергу зізналась, що тоді її дуже зачепила одна фраза матері.

"Ти мені тоді сказала фразу, що я підірвала твою довіру. Я прийшла з цією фразою до психолога. Вона мені відклалася. Моя психолог у школі запитує: "А що вона тобі казала, ти можеш мені переказати?" Я кажу: "Звісно, воно мені в пам'яті закарбувалося". Я відходила дуже довго. Я ходила десь три дні поспіль до шкільного психолога. Вона сказала, що ця фраза дуже, така, болюча для дитини. Саме вона мене й збила", - пригадала дівчина.

Раніше навколо ведучої розгорівся скандал, щодо фінансування її програми "Тихий вечір". Зазначалося, що Кравець отримала з держбюджету понад 27 млн грн на створення проєкту. Пізніше вона пояснила, що шоу припиняє свою роботу, тому нових випусків 2024 року не буде. А кошти виділялися на 2023 рік.

На телеканалі "Дім", де випускалися її програми, пояснили, чому ці гроші не спрямували на ЗСУ. "Кошти цивільної частини державного бюджету України не можуть бути використані на військові цілі", - йшлося у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «20-річна донька Олени Кравець поділилась, як її образила мати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі