неділя, 06 лютого 2022 08:23

Міла Нітіч постала топлес, а Дорофєєва звабила голими вигинами - що публікують зірки в мережі
10

Співачка Надя Дорофєєва тішить шанувальників відвертими фото. Зірка опублікувала спекотну світлину в Instagram, на якій постала повністю оголена. Інтимні місця прикрила ніжно-рожевою сукнею. А в дописі під провокаційним кадром прорекламувала майбутній реліз.

Хто ще із зірок запалив мережу пікантними фото цього тижня, підготувала Gazeta.ua.

Американська фітнес-модель і мати чотирьох дітей Джала Сью, яку визнали найсексуальнішою серфінгісткою у світі, підкорює підписників смілими знімками. На одному з таких позувала у звабливому комплекті спідньої білизни червоного кольору. Зірка мережі приспустила джинси, щоб додати кадру еротичності.

Виконавиця Міла Нітіч проводила відпустку в Туреччині, звідки ділилися сексуальними знімками. Зокрема, вона вразила шанувальників позуванням без бюстгальтера. Влаштувала фотосесію в ліжку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В об'єктиві української фотографині: Джіджі Хадід спокусливо позувала у Chanel і Gucci

Бразильська модель Сінді Мелло постала в спокусливому образі перед об'єктивом сінґапурського дуету фешнфотографів Калеба і Ґледіс. Зірка Instagram вирішила повністю роздягнутися задля пікантного фотосету. Позувала голяка на пляжі.

Солістка гурту Go_A Катерина Павленко, яка в жовтні 2021 року коментувала чутки про свою сексуальну орієнтацію, рідко публікує відверті фото. Але цього разу зробила виняток. Фронтвумен колективу, який посів п'яте місце у фіналі Євробачення-2021, постала в чорній сукні зі спокусливими розрізами.

Співачка Надя Дорофєєва тішить шанувальників відвертими фото
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva
Солістка гурту Go_A Катерина Павленко рідко публікує відверті фото. Але цього разу зробила виняток
Американська фітнес-модель і мати чотирьох дітей Джала Сью, яку визнали найсексуальнішою серфінгісткою у світі, підкорює підписників смілими знімками
Виконавиця Міла Нітіч проводила відпустку в Туреччині, звідки ділилися сексуальними знімками
Гімнастка Влада Нікольченко ділиться пікантним контентом з відпочинку в Еміратах

Модель і блогерка Альона Омович, яку в мережі прозвали українською Кім Кардаш'ян, приголомшила мережу голим фото. Влаштувала відверте позування у ванній. На знімку, опублікованому в Instagram, постала повністю без одягу.

Зараз ви читаєте новину «Міла Нітіч постала топлес, а Дорофєєва звабила голими вигинами - що публікують зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі