пʼятниця, 01 жовтня 2021 16:15

Солістка GO_A прокоментувала чутки про свою сексуальну орієнтацію
5

Солістка гурту GO_A, що з піснею "Шум" посів п'яте місце у фіналі Євробачення-2021, 33-річна Катерина Павленко відверто розповіла про сексуальну орієнтацію. Вона зізналася, що приваблює жінок.

Проте співачка сказала, що їй до вподоби чоловіки. Хоча дехто пліткує, що вона нетрадиційної сексуальної орієнтації. Деталями романтичних стосунків поділилася під час інтерв'ю в програмі "Слава+".

"До мене часто проявляють цікавість жінки. Це було завжди, із дитинства. До стосунків не доходило ніколи, але до якихось розмов - так. Не знаю, як на це реагувати. Нейтрально", - сказала виконавиця.

Співачка Катерина Павленко поділилася деталями своїх романтичних стосунків
Фото: instagram.com/monokatee
Співачка Катерина Павленко поділилася деталями своїх романтичних стосунків
Зірка зізналася, що завжди приваблювала жінок
Зірка зізналася, що завжди приваблювала жінок
Проте солістка гурту GO_A зауважила, що їй до вподоби чоловіки

Павленко запевнила, що для неї найголовніше в стосунках - взаємне розуміння.

"Я маю бути впевненою, що це моя людина. Це відчувається. Важливо, щоб мене розуміли. Я буваю складною людиною. Коли все гаразд, керую процесом, і в стосунках усе класно. А коли виникають труднощі й мені треба підтримка, саме в ці моменти можна зрозуміти, яка людина поруч із тобою. А якщо сильно закоханий і бачиш, що людина геть не знає тебе, але не підозрює, що ти відчуваєш - мені таке не підходить", - зауважила вона.

Додала, що коли закохується, це надовго. Усі її романи тривали щонайменше три роки.

"Я однолюбка, думаю. Усі стосунки починалися із дружби. Це спочатку були глибокі розмови, спільні тусовки, інтереси, музика. А потім уже почуття", - зазначила Павленко.

Також зізналася, що має особистий приклад сім'ї, як "не має бути". Вона ніколи не мала близьких стосунків із матір'ю. Співачка захоплюється родинами, де є тепло й гармонія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Melovin здійснив камінґаут. Зізнання вирізали з ефіру

"Якщо в когось є приклади, ким хочеться бути, то в мене багато прикладів, як я не хочу жити", - додала жінка.

Співачка Катерина Павленко з гурту GO_A пригадала перші заняття вокалом, сімейну драму й тяжку хворобу. З рідним батьком Катерина познайомилася в 17 років і вже давно його не бачила. Дівчина жила в дідовому будинку, але через сімейний конфлікт опинилася з матір'ю на вулиці.

Зараз ви читаєте новину «Солістка GO_A прокоментувала чутки про свою сексуальну орієнтацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі