пʼятниця, 10 вересня 2021 23:46

Лікарі двічі витягали з того світу: солістка GO_A розповіла про життєві випробування

Співачка 33-річна Катерина Павленко з гурту GO_A пригадала перші заняття вокалом, сімейну драму та тяжку хворобу. Про це розповіла в програмі "Зірковий шлях".

Автор: instagram.com/monokatee
  Співачка Катерина Павленко розповіла про поневіряння в дитинстві
Співачка Катерина Павленко розповіла про поневіряння в дитинстві

"Першу пісню написала – мені було 5 років, мабуть. І це було так просто. Мені дуже хотілося грати на піаніно. У музичній школі викладався тільки академічний вокал. Я почала займатися, і сказали: "Треба йти в оперу, дуже голосний голос", - розповіла Павленко.

З рідним батьком Катерина познайомилася в 17 років і вже давно не бачила. Дівчина жила в дідовому будинку, але через сімейний конфлікт опинилася з матір'ю на вулиці.

"Квартиру зняти було нереально, і тому постійно якісь друзі були мамині, я жила у двоюрідної бабусі. Буває, їду Ніжином, і пригадую: отут я ночувала, отут, в оцих людей", - пригадала зірка.

Пізніше вони з мамою оселились у своєму недобудованому будинку без опалення. Співачка припускає, що через переохолодження в неї розвинулося серйозне захворювання легень.

"Якраз відрізок життя з 14 по 17 років. Ти лежиш у палаті, а тебе ніхто не приходить провідувати. І ти чуєш кроки за дверима, але це не до тебе. У мене і так в палаті уже почали помирати люди. Мене просто там залікували уже так, що я важила 43 кг, і мені нічого не допомагало", - розповіла Катерина.

Автор: instagram.com/monokatee
  Лікарі двічі витягали Катерину Павленко з того світу
Лікарі двічі витягали Катерину Павленко з того світу

Лікарі двічі витягали дівчину з того світу.

"Був класний у Чернігові анестезіолог. Мені здається, він врятував мені життя. Пам'ятаю хірургів викликали, вночі була екстрена операція, і він допомагав мені пити воду. У Київ, коли ми приїхали, це взагалі інша історія. Вони якось так всі за мене взялися і врятували", - розказала вона.

Медики рекомендували Катерині забути про вокал, але вона їх не послухала і повернулась до занять музикою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Займалися цим шість годин поспіль" - Полякова зізналася, що з Винником робить дитину

На пісенному конкурсі "Євробачення-2021" гурт Go_A із піснею "Шум" посів п'яте місце у фіналі і перше місце у світовому чарті "Spotify Top Viral".

Зараз ви читаєте новину «Лікарі двічі витягали з того світу: солістка GO_A розповіла про життєві випробування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі