пʼятниця, 03 квітня 2009 13:09

Мадонну позбавили дитини (ФОТО)

Суд африканської держави Малаві відмовив американській співачці Мадонні в удочерінні місцевої чотирирічної дівчинки, повідомляє в п"ятницю агентство Рейтер з посиланням на джерела в суді.

Раніше уряд Малаві заявляв про свій намір надати Мадонні можливість удочеріння. Поки неясно, чи буде поп-зірка подавати апеляцію на рішення суду.

В неділю 50-річна співачка і актриса прибула в Малаві, сподіваючись вирішити питання про удочеріння 4-річної Чіфундо Джеймс,чиє ім"я на місцевому говору означає "милосердя". За даними ЗМІ, мати дівчинки померла незабаром після пологів.

Більше двох років тому Мадонна і британський кінорежисер Гай Річі, який у той час був чоловіком співачки, усиновили 13-місячного хлопчика з Малаві Девіда Банду. Після того, як пара пройшла випробувальний термін, вищий суд Малаві 28 травня минулого року дозволив офіційне усиновлення.

Тоді співачка та її чоловік змогли домогтися дозволу на опікунство всупереч чинному законодавству в Малаві, згідно з яким усиновляти дітей можуть тільки громадяни країни.

Тепер же ситуація з аналогічною процедурою ускладнюється ще й тим, що з листопада 2008 року Мадонна та Гай Річі знаходяться в розлученні, а це означає, що співачка автоматично придбала негласний статус "матері-одиначки".

Між тим, статок співачки оцінюється в 300 мільйонів фунтів стерлінгів.

Мадонна виховує трьох дітей - дочку Лурдес, сина Рокко і усиновленого Девіда.

Малаві є однією з найбідніших країн світу, близько 14% від 12-мільйонного населення якої заражені вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ). Електро- та телерадіомовні мережі практично не розвинені, тому переважна більшість жителів країни, швидше за все, ніколи і не чули пісень Мадонни.

За матеріалами РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Мадонну позбавили дитини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі