середа, 06 травня 2009 11:22

Лобода на Євробачення повезла обереги (ФОТО)
7

Сьогодні прихильники Світлани Лободи проводжали співачку до Москви. Світлана зізналася, що майже всю ніч не спала, робила манікюр, педикюр, а примірку костюма закінчила о 5 ранку. Вранці умудрилася розбити тарілку. "Означає на щастя, - сказала співачка.

Проводжали учасницю "Євробачення" віддані фанати на чолі з найголовнішим шанувальником Максом Барським, який приготував для Світлани особливий подарунок. "Свєта, візьми будь ласка цей талісман, сподіваюся, він принесе успіх", - сказав Барський протягуючи співачці срібну прикрасу. Лобода подарунок прийняла і зі словами: "Ну відпускайте мене, а то я на літак запізнюся", - пішла на реєстрацію. Але ЗМІ не відпустили так швидко співачку, розпитавши, які обереги та амулети охоронятимуть Лободу. "Найкраща сила і підтримка - це сила прихильників", - говорить Свєта, згадавши, що мама їй передала ікону, а нещодавно незнайома жінка подарувала вірменські гроші на успіх і щастя. Нагадаємо, 9 травня пройде українська вечірка, приурочена до початку "Євробачення". Окрім Світлани Лободи, участь візьмуть представник Норвегії Олександр Рибак і представниця Іспанії Сорайя.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Лобода на Євробачення повезла обереги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі