вівторок, 05 травня 2009 17:18

Російські прикордонники голосуватимуть за Латвію на Євробаченні

Російські прикордонники голосуватимуть за Латвію на Євробаченні
Латвійського співака Інтарса Бусуліса, який відправився на конкурс "Євробачення", російські прикордонники висадили з поїзда Рига-Москва, повідомляє DELFI з посиланням на газету NRA.

Як розповіла латвійський продюсер "Євробачення" Івета Лепешко, російського прикордонника збентежила наявність у Бусуліса двох паспортів: у одному була російська віза, що ще діяла, а інший - передбачений для подорожей.

Напередодні поїздки до Москви в російському посольстві Бусуліса запевнили, що проблем з паспортом під час перетину кордону не буде, але на практиці все виявилося навпаки.

Бусулісу довелося півтори години провести у прикордонників, чекаючи поки ситуація проясниться. "Довелося задіювати "важку артилерію" і дзвонити продюсерам конкурсу "Євробачення-2009" до Москви", - розповіла Лепешко. За її словами, через півтори години Бусуліс на таксі дістався до автобусу, на якому успішно доїхав до Москви.

Бусуліс розповів, що прикордонники обіцяли на "Євробаченні" голосувати за латвійського співака, спокутуючи тим самим свою провину.

За матеріалами Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Російські прикордонники голосуватимуть за Латвію на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі