вівторок, 05 травня 2009 18:31

Світлана Лобода cподівається потрапити до першої четвірки на Євробаченні

У неділю Світлана Лобода, 26 років, вилетіла до Москви. 14 травня співачка представлятиме там Україну в півфіналі конкурсу Євробачення. Минулої суботи в столичному клубі "Арена" Лобода влаштувала проводи.

— Тільки вчора повернулася з Туреччини, давала концерт у Стамбулі, — розповідає російською. — Прийшло 3 тисячі турків. Я з ними спілкувалася через перекладача, отримала шалений заряд енергії. Перед тим виступала у Стокгольмі, Лондоні, Амстердамі. Повернулася наче на крилах. Мені пророкують третє-четверте.

У Стокгольмі українка познайомилася з представником Норвегії  Олександром Рибаком. Букмекерські контори пророкують йому перемогу.

— Рибак сказав: "Ви, Свєта, гідні ввійти в історію конкурсу". 9 травня влаштовуємо в "Євроклубі" українську вечірку. Пропонували провести її разом з іншими, щоб заощадити.

Додає, що три доби не спала.

— Важу 47 кілограмів при зрості 174 сантиметри. Але поки тримаюся.

— Отличная форма, по-моему, — підморгує режисер 28-річний Алан Бадоєв. Він зняв для Світлани конкурсний кліп.

Навпроти сцени збираються учасники фан-клубу Лободи. Всі — в футболках "Антикризова дівчина" та "Aнтикризовий хлопець", які придумала співачка.

— Я всю ніч їхала, щоб Свєту побачити, — підстрибує на місці львів"янка 20-річна Ганна Кваснюк. — Хотіла би в Москву поїхати, але грошей нема. І мама не пускає: переживає, що там можуть бути теракти.

Лобода виконує свою конкурсну пісню Be my Valentine. На руках чотирьох танцівників робить шпагат. Наступає одному з них на стегно високою шпилькою.

Бадоєв відкорковує пляшку шампанського "Моет", поливає з неї перші ряди.

До Москви зі Світланою Лободою полетіло 14 людей. На півфінал обіцяли приїхати ще мама, сестра і тітка співачки. Лобода взяла з собою п"ять валіз. Алан Бадоєв поїхав лише з кредитною карткою. Каже, звик усе купувати на місці. Житимуть українці в готелі "Редісон". Декорації з Гонконгу привезли до Москви минулого тижня.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода cподівається потрапити до першої четвірки на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі