вівторок, 05 травня 2009 16:41

"Євробачення-2009" застрахували

"Євробачення-2009" застрахували
Проведення конкурсу "Євробачення-2009" застраховане на $10 мільйонів. Таку заяву зробив представник прес-служби страхової компанії "Росгосстрах-Столица".

Договір діє відносно проведення концертів, репетицій, церемоній відкриття та закриття конкурсу, організації супутніх заходів (організація прес-центру, організація супроводу, розміщення учасників тощо). При цьому у разі спричинення збитку одержувачами страхового відшкодування можуть бути не тільки глядачі, але і учасники конкурсу, а також представники ЗМІ.

Ризики за договором страхування цивільної відповідальності перед третіми особами організаторів конкурсу пісні "Євробачення-2009" перестраховані у європейських перестрахувальників.

Сьогодні ж в Москві відкривається "EuroДом" - місце проведення більшості позаконкурсних заходів і вечірок міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2009".

У "EuroДом", який розташується в будівлі центрального виставкового залу "Манеж", будуть запрошені всі акредитовані гості. Організатори "Євробачення-2009" відзначають, що цього року конкурс збере рекордну кількість гостей - на початку травня до Москви приїдуть 42 делегації країн-учасниць конкурсу, їхні фанати та журналісти.

В рамках "Євробачення" з 11 по 16 травня 2009 року заплановано 12 великих денних і вечірніх концертів, включаючи два півфінали і фінал конкурсу. Півфінали "Євробачення" пройдуть 12 і 14 травня, а фінал - 16 травня в спортивному комплексі "Олімпійський".

Віце-прем"єр РФ Олександр Жуков заявив, що витрати на проведення міжнародного конкурсу "Євробачення-2009" в Москві складуть 1 млрд рублів.

Кошти будуть виділені з федерального бюджету, проте додаткові внески коштів здійснить також уряд Москви.

Минулого року Росія вперше в історії виграла музичний конкурс "Євробачення", який проводиться з 1956 року. Завдяки перемозі Дмитра Білана Москва стає столицею 54-го міжнародного музичного конкурсу "Євробачення".

За матеріалами Газета.Ru

Зараз ви читаєте новину «"Євробачення-2009" застрахували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі