пʼятниця, 06 вересня 2024 12:57

Ксенія Мішина посвітила підтягнутим тілом у стильному образі
5

Ксенія Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Українська акторка Ксенія Мішина влаштувала фотосесію у образі кежуал.

На кадрах, опублікованих в Instagram, зірка позувала в джинсах і шкіряному топі з довгими рукавами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна у прозорій сукні влаштувала ніжну фотосесію з конем

Образ доповнила чорною сумкою, розпущеним волоссям і ніжним макіяжем.

"Новий день - це можливість не лише діяти, приймати життя таким, як воно є, а й розширювати свої погляди. Ось вам декілька цінних орієнтирів. Очікування породжують страждання, оскільки реальність рідко відповідає нашим уявленням. Те, що прийде, може виявитися набагато ціннішим, ніж наші очікування. Порівняння себе з іншими веде до втрати власного шляху та самоповаги. Істинна свобода полягає у відмові від оцінок, які створюють не достойні стандарти. Мудрість - це здатність сприймати кожен момент без осуду. Шлях кожного унікальний, і це не змагання, а процес, що веде до розуміння себе", - написала жінка.

Раніше Мішина опублікувала кадри, на яких показалась у Беверлі Гіллз. Для зйомки одягла мінісукню з глибокими розрізами та шлейфом. Образ доповнила зібраним у високий пучок волоссям, насиченим макіяжем, мінімалістичними сережками й босоніжками на високій платформі.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Мішина посвітила підтягнутим тілом у стильному образі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі