вівторок, 23 січня 2024 14:52

Ксенія Мішина під крапельницею на Балі відповіла на хейт через відпочинок
3

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Українська акторка Ксенія Мішина, під час відпустки на Балі, опинилася під крапельницею.

У своєму Instagram зірка опублікувала фото, де вона лежить на лікарняному ліжку.

"Як говорила моя знайома - на Балі всі це проходять…", - підписала знімок акторка.

Згодом жінка написала, що причиною погіршення здоров'я стало те, що вона з''їла бактерію прямо перед відльотом додому.

"Отже, з'їсти перед дорогою бактерію, провалятися вночі з температурою на крапельниці, вранці ледь не запізнитися на літак. На стійці реєстрації забути документи, підняти весь аеропорт на вуха, загубити дитину, потрапити у турбулентність, залишити речі у міжтермінальному автобусі, бігти за ними, отримати зламані валізи, забути планшет у попередньому літаку, знову підняти аеропорт на вуха....При цьому продовжувати терпіти біль у животі та температуру", - поскаржилась Мішина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нащо ви дратуєте народ" - Ксенію Мішину захейтили через відпочинок на Балі

Крім цього Ксенія відповіла на хейт через відпочинок.

"Я глибоко переконана в тому, що коли відчуваєш, що відбувається щось погане з чимось/кимось рідним весь простір про це говорить. А потім відкриваєш новини і розумієш все. Мій дім завжди залишиться моїм домом, яку б х*рню ви мені не писали, як би не намагалися звинуватити мене за відпочинок, за красивий контент. Я все одно знаю, що скоро буду розкладати літні речі у шафах своєї квартири на лівому березі Дніпра", - підсумувала акторка.

Українська акторка Ольга Сумська розповіла, як отруїлась під час відпустки на гірськолижному курорті в Австрії. Знаменитість зізналась, що попри наявність медичного страхування, за кордоном їй не надали належної допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Мішина під крапельницею на Балі відповіла на хейт через відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі