понеділок, 22 січня 2024 17:36

"Нащо ви дратуєте народ" - Ксенію Мішину захейтили через відпочинок на Балі
3

Ксенію Мішину захейтили через відпочинок на Балі
Фото: Скріншот
Ксенію Мішину захейтили через відпочинок на Балі
Ксенію Мішину захейтили через відпочинок на Балі

Українська акторка Ксенія Мішина продовжує насолоджуватися відпусткою. Нагадаємо, спочатку зірка показувала, як відпочиває у Таїланді, а згодом поїхала на Балі.

У своєму Instagram вона виклала ролик, на якому купалася біля водоспаду.

"Життя - дивовижна історія. Просто справа в тому, що деякі люди не усвідомлюють, що вони є авторами і можуть писати її так, як захочуть", - підписала відео жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Бужинська з чоловіком і дітьми поїхала на відпочинок у Болгарію

Однак не всім підписникам відгукується трансляція канікул Мішиної.

"От живе людина і ні про що не думає, що війна, що біженці, в кожному місті стало звичним бачити військових без ніг на протезах, з милицями. Люди живуть в сараях, бо нема домівки, а вона виставляє такі відео, невже не розуміє, як вона дратує людей. Гидко, соромно дивитися".

"Навіщо ви дратуєте народ? Ну, маєте можливість відпочивати - відпочивайте. Маєте можливість забезпечити собі такий відпочинок - будь ласка. Але навіщо це демонструвати на загал?".

"Особливо чоловіки зараз ну не те слово мають можливість жити, як хочуть, дружини військових, та і взагалі сімʼї, діти".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kseniia Mishyna 🇺🇦 (@misha.k.ua)

Українська акторка Ольга Сумська відправилась у відпустку з чоловіком - 60-річним Віталієм Борисюком - до Австрії. Знаменитість показала, як вони проводять час на гірськолижному курорті, що розташований в комуні Капрун.

Зараз ви читаєте новину «"Нащо ви дратуєте народ" - Ксенію Мішину захейтили через відпочинок на Балі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі