вівторок, 23 січня 2024 11:52

Ольга Сумська розповіла про сильне отруєння на відпочинку в Австрії
3

Ольга Сумська
Фото: instagram.com/cmkl_if
Ольга Сумська
Ольга Сумська

Українська акторка Ольга Сумська розповіла, як отруїлась під час відпустки на гірськолижному курорті в Австрії.

У своєму Instagram зірка пригадала свій стан.

"Друзі, ви навіть не уявляєте, в якому стані я була три дні тому після жахливого отруєння в Австріі", - зазначила Сумська.

Додала, що коли повернулась в Україну - звернулась до лікарів у Івано-Франківську.

"У Ольги був наявний гострий больовий синдром у животі з диспепсичними розладами та вираженими явищами інтоксикації. За кордоном їй стало зле і постійно нудило", - пояснили медики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нащо ви дратуєте народ" - Ксенію Мішину захейтили через відпочинок на Балі

Сама ж знаменитість зізналась, що попри наявність медичного страхування, за кордоном їй не надали належної допомоги.

"Крапельниці, які мені ставили, не допомогли. Я вирішила повернутись в Україну, незважаючи на те, що це було ризиковано, адже дорога тривала 18 годин. Наші лікарі найкращі, найдосвідченіші та найлюдяніші. Я вдячна колективу лікарні, який мене врятував", - написала акторка.

Нагадаємо, Ольга Сумська відправилась у відпустку з чоловіком - 60-річним Віталієм Борисюком - до Австрії. Зірка показувала, як вони проводять час на гірськолижному курорті, що розташований в комуні Капрун. Судячи з кадрів, подружжя насолоджувалося засніженими краєвидами. Крім цього вони каталися на лижах і навіть поцілувалися на камеру.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська розповіла про сильне отруєння на відпочинку в Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі