середа, 28 червня 2023 14:14

Коля Сєрга публічно вибачився перед Монатіком за прирівнювання до Лободи

Коля Сєрга публічно вибачився перед Монатіком за прирівнювання до Лободи
Коля Сєрга вибачився перед Монатіком. Фото: instagram.com/thekolya

Співак і співзасновник "Культурного десанту" Коля Сєрга нарвався на хейт, через критику українських артистів.

Виконавець попросив вибачення у Монатіка, якого поставив в один ряд із Лободою, Максом Барських і Потапом. Про це написав у Instagram.

"По Монатіку був не правий. Вчора дивився його інтерв'ю, потім ввечері розмовляв з ним особисто і прошу вибачення за те що приписав його до цього списку. По інших, залишаюсь при своїй думці", – зазначив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нація непохитної віри: зірки шоубізу привітали українців із Днем Конституції

Сєрга заявив, що йому байдуже на Лободу, Потапа й Барських.

"Я ніколи не слухав їх музику і не захоплювався ними як особистостями. Але мені не все одно на людей, які дають себе обманути й підмінити маскою справжні наміри. Ми рухаємось до вищої національної свідомості. А для цього маємо навчитися відбирати зерна від полови. Бачити вчинки, аналізувати їх послідовність, пробачати, якщо бачимо щире покаяння і чинити супротив, якщо нас сприймають за дурнів", – підсумував.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kolia Sierga (@thekolya)

Нагадаємо, Сєрга розкритикував зірок українського шоубізнесу. Говорив, зокрема, про Потапа, Барських, Монатіка та Лободу. Артист заявив, що у шоубізнесі є велика проблема – йому не вистачає правди. Він запідозрив Монатіка й Потапа у нечесності. Не оминув Сєрга й співачку Лободу. На його думку, вона хоч і не працює з Росією, але й не бачить та не чує людей.

Зараз ви читаєте новину «Коля Сєрга публічно вибачився перед Монатіком за прирівнювання до Лободи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі