середа, 28 червня 2023 13:10

Нація непохитної віри: зірки шоубізу привітали українців із Днем Конституції

Нація непохитної віри: зірки шоубізу привітали українців із Днем Конституції
Зірки шоу-бізнесу привітали українців із Днем Конституції. Колаж: Gazeta.ua

Щороку 28 червня Україна святкує День Конституції, яку прийняли 27 років тому.

Зірки українського шоубізнесу привітали українців зі святом. Gazeta.ua зібрала найкращі побажання знаменитостей.

Леся Нікітюк

Телеведуча виклала патріотичні фото у вишиванці на тлі українського прапора.

"Нашій Конституції сьогодні 27 років. Я вітаю з цим святом кожного українця. Ми всі разом, ми всі боремось, ми всі віримо в перемогу. Я не перестану дякувати нашим Силам оборони. Дякую вам, мужні сини і доньки України", – написала вона в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У неї виходить" – Зеленська вперше розповіла, на кого навчається старша донька

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Леся Нікітюк (@lesia_nikituk)

Маша Єфросініна

Вона виклала фото у білому світшоті, з вишивкою у синьо-жовтих кольорах.

"Сьогодні всередині, у випаленому горем стані, пульсує лише кілька почуттів: неймовірна гордість стійкістю та супротивом українського народу. Та просто космічна подяка нашим воїнам, тим, завдяки яким я можу зараз зробити це фото, знаходячись в місті, де народилися обоє моїх дітей", – зазначила.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Наталка Денисенко

Акторка опублікувала світлини на тлі знищеного окупантами будинку культури. Зірка позувала в синьо-жовтій накидці з широкими рукавами та білих джинсах.

"Зараз такий час, що хочеться за кожне таке свято чіплятися, як за соломинку, і говорити про нього і дякувати. Бо нічого ціннішого, ніж наша земля, ніж наш дім не може бути. Слава Україні", – написала Денисенко.

Настя Каменських

Співачка показала, як вона позує на тлі Дніпра. Зірка постала перед камерою у білій майці та темних брюках. Образ доповнила подовженою підвіскою.

"Вона символізує нашу незалежність, нашу волю та нашу єдність. День Конституції України сьогодні наповнений гордістю. Адже ми вже, безсумнівно, продемонстрували світу, що Україна – це нація непохитної віри, сили та незламності", – написала артистка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Українській Конституції сьогодні, 28 червня, виповнюється 27 років. За словами президента Володимира Зеленського, записані у ній в 1996 році слова перестали бути історією. Вони стали для українців по-справжньому життєвими і нагальними. Йдеться про норми Конституції щодо права на життя і свободу, честь і гідність, про ціну української землі.

Зараз ви читаєте новину «Нація непохитної віри: зірки шоубізу привітали українців із Днем Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі