понеділок, 14 березня 2011 12:34

Кіркоров закурив на очах у публіки

Російський співак Філіп Кіркоров, який ніколи раніше не був помічений з цигаркою, закурив.

Несподівано для всіх 43-річний співак на записі програми "Фабрика зірок. Повернення", сидячи в ложі для журі, попросив у організаторів шоу попільничку, дістав цигарку і задимів у публіки на очах.

Раніше король естради не був помічений у пристрасті до цієї шкідливої звички. Лише одного разу йому довелося викурити кілька сигарет на вимогу режисера на зйомках фільму "Кохання у великому місті", щоб відповідати образу героя, прописаному в сценарії.

Найімовірніше, появою згубної для здоров'я звички артист завдячений сильним перевантаженням на роботі та постійній нервовій напрузі.

"У даному випадку можна говорити про хімічний спосіб звільнення від стресу та подолання емоційного болю, - розповіла психолог Інна Мішурная. - Однак у подальшій перспективі куріння приведе його до того, що він буде відчувати себе все гірше і гірше. Життя курця автоматично стає більш напруженим, оскільки тютюн не дозволяє людині розслабитися, з'являється залежність".

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров закурив на очах у публіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі