неділя, 20 лютого 2011 12:10

Лорак передумала брати Кіркорова в куми

Лорак передумала брати Кіркорова в куми

Співачка Ані Лорак, яка зараз знаходиться на шостому місяці вагітності, не знає, чи буде російський співак Філіп Кіркоров хресним батьком її дитини.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua на зйомках концерту "95 кварталу" у столичному палаці "Україна".

"Журналісти розпустили чутки, що я хочу зробити Кіркорова хрещеним батьком дитини. Про мою вагітність Філіп дізнався одним з перших, але чи буде він хрещеним, ще не ясно. До народження дитини кандидатури хрещених розглядатися не будуть", - підкреслила вона.

Співачка зізналася, що її чоловік Мурат Налкакіоглу, допомагає і підтримує її на період вагітності. Але посібників для майбутніх батьків не читає.

"Мурат такого не читає - у нього вроджене почуття турботи та любові. Як сповивати, як годувати навчимося по ходу. Інстинкти підкажуть. Якісь речі жінки роблять підсвідомо - по собі знаю. Коли в дитинстві доглядала за маленьким братиком, він весь час плакав. Аби тільки він заспокоївся, дуже швидко навчилася годувати і сповивати", - пригадала Лорак.

Зараз ви читаєте новину «Лорак передумала брати Кіркорова в куми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі