понеділок, 11 липня 2011 11:23

Кейт Мосс після заміжжя перетворилася на леді

Відома топ-модель Кейт Мосс прикрасила обкладинку британського Vogue.

На честь весілля Кейт в журналі розміщена ефектна фотосесія з її участі. Мосс позує в туалетах в стилі 40-х, червона помада на губах, шиньйон на голові.

Судячи зі знімків, ставши заміжньою, модель сповнена рішучості розпочати нове життя. Життя респектабельної пані - жодних забійних паті і переборів з алкоголем. Нещодавно в одному з інтерв'ю вона так і сказала: "Називайте мене леді Кейт".

Нагадаємо, минулої п'ятниці топ-модель вийшла заміж за рок-музиканта Джеймі Хінса. Весілля було веселим - молодята та гості розважалися кілька днів поспіль. Шампанське лилося рікою, а Снуп Догг, Ширлі Бессі, Іггі Поп і Брайан Феррі тішили публіку своїми виступами.

Після святкування пара вирушила в середземноморський круїз. Спеціально для цього сер Філіп Грін люб'язно надав Мосс свою розкішну яхту. Передбачається, що зараз молодята перебувають біля берегів Італії. Поки Кейт у весільній подорожі, за її дочкою, восьмирічною Лілою Грейс, доглядає батько Джефферсон Хек.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс після заміжжя перетворилася на леді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі