понеділок, 04 липня 2011 10:39

Заміжня Кейт Мосс спокушає довгими ногами в новій рекламі
6

Днями в мережі з'явилися рекламні знімки Кейт Мосс для бренду Longchamp.

Нагадаємо, модель є обличчям бренду з 2005 року і відтоді випустила три колекції сумок власного дизайну під егідою Longchamp. Зараз же стартувала рекламна кампанія четвертої колекції, побудованої навколо варіацій на тему знаменитої сумки Gloucester.

Знімки осінньої кампанії були зроблені в Лондоні - на одному вона сидить на лавці в Гайд-парку, на іншому лежить на дивані з накидкою з хутра, пише Сплетник.

Нагадаємо, супермодель вийшла заміж за гітариста рок-групи The Kills Джеймі Хінса.

Офіційна частина весільної церемонії відбулася в п'ятницю, 1 липня, в селі Саусроп (Southrop) в районі гряди пагорбів Котсуолдс (Cotswolds) на південному заході Англії.

Наречена була в сукні без рукавів кольору слонової кістки з довгою фатою. Автором весільного вбрання Кейт Мосс став Джон Гальяно. Наречений для церемонії одруження обрав костюм блідо-блакитного кольору, повідомляє Lenta.ru.

Святкування з нагоди укладення шлюбу 37-річної моделі та 42-річного музиканта триватимуть три дні. Всього на весілля запрошено близько 400 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Заміжня Кейт Мосс спокушає довгими ногами в новій рекламі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі