вівторок, 29 серпня 2023 14:30

Їхала на червоний: потерпіла у ДТП з Квітковою звинуватила блогерку в брехні
4

Нові факти з ДТП у яку потрапила Даша Квіткова
Фото: Скріншот
Нові факти з ДТП у яку потрапила Даша Квіткова
Нові факти з ДТП у яку потрапила Даша Квіткова
Нові факти з ДТП у яку потрапила Даша Квіткова

Потерпіла у ДТП з блогеркою Дашею Квітковою розповіла подробиці аварії.

Жінка на ім'я Лілія Адаменко, яка була пасажиркою Tesla, заявила, що саме Квіткова була винуватицею дорожньої пригоди. Про це розповіла в Instagram.

"О 14:00 Lexus влетів у нас, виїхавши на червоний колір. Насправді Porsche, який їхав з нами з правого боку, можливо, врятував нам життя, зсунувши удар із дверей водія до крила машини. Дітей в авто не було. Ми з Валом, у сусідній машині – пара (дівчина та хлопець – Gazeta.ua) і ця блогерка. Є камери, є свідки. Тут вже відкрито кримінальну справу, бо, на жаль, все ж є постраждала та це зафіксовано", – прокоментувала Лілія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романтичне побачення популярної ведучої закінчилося зламаною рукою і безліччю синців на обличчі

Адаменко додала, що згодом на місце ДТП приїхала адвокатка Квіткової й почала переконувати інших учасників аварії, що блогерка не винна.

"Мені не сподобався тон знайомої адвокатки цієї блогерки, яка почала натякати, що це ми вже перевищили швидкість. Хоча це неможливо у цьому випадку, бо ми проїхали метрів 20 від старту. Одразу налетіли її захисники, що я не маю права знімати винуватицю ДТП. Два чоловіки, які усе за неї говорили та вирішували", – написала потерпіла.

Крім цього вона заявила, що пояснення Квіткової у Instagram не є правдивими.

"Брехня пішла. Вже не вона, а в неї в'їхали. Але ні слова, що вона на червоний їхала", – підсумувала жінка.

Нагадаємо, 27 серпня Квіткова потрапила у ДТП. У аварії були задіяні три автомобілі, які мають пошкодження. За словами Квіткової, скарг на самопочуття від учасників ДТП не надходило. Пасажирка Мустангу наполягала на виплаті грошової компенсації на місці аварії, через можливий забій руки.

Зараз ви читаєте новину «Їхала на червоний: потерпіла у ДТП з Квітковою звинуватила блогерку в брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі