середа, 23 серпня 2023 16:29

Романтичне побачення популярної ведучої закінчилося зламаною рукою і безліччю синців на обличчі
3

Неля Шовкопляс впала з велосипеда і зламала руку
Фото: Скріншот
Неля Шовкопляс впала з велосипеда і зламала руку
Неля Шовкопляс впала з велосипеда і зламала руку

Українська ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс показалась зі зламаною рукою, розбитим носом і безліччю синців на обличчі.

Жінка впала з велосипеда. 21 серпня чоловік влаштував її побачення. Проте воно закінчилося нещасним випадком. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

"Я неправильно загальмувала, перетисла передні гальма і просто через кермо чудово з гірки, на величезній швидкості, полетіла руками, обличчям, плечем, носом, губами в асфальт. Дякую, що в принципі так, могло бути і гірше", – розповіла Шовкопляс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завжди стоїть пляшка. Приходько зізналась, що знімає стрес алкоголем

Додала, що чоловік наполегливо просив її одягнути шолом, але вона не послухала.

"Мені хотілося гарною кататися на велосипеді. Тепер я "красива" з розбитим носом, з розбитою губою, зі зламаною рукою, з ребрами, що болять. Але з величезним життєвим досвідом, який точно, на все життя навчить мене хоча б шолом одягати", – підсумувала ведуча.

Неля Шовкопляс народилася у Харківській області. Закінчила Харківський національний економічний університет. Має спеціальність "маркетолог-економіст". Працювала тривалий час торговельною представницею в одній із косметичних компаній. Після навчання у Вищій школі Media&Production та стажування у проектах "Модель XL" і "Танці з зірками" стала ведучою ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Шовкопляс одружена. Виховує двійнят — Тимофія та Матвія.

Зараз ви читаєте новину «Романтичне побачення популярної ведучої закінчилося зламаною рукою і безліччю синців на обличчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі