понеділок, 28 серпня 2023 12:17

Вимагали грошову компенсацію: блогерка Квіткова потрапила в ДТП
5

Даша Квіткова потрапила в ДТП
Фото: Скріншот
Даша Квіткова потрапила в ДТП
Даша Квіткова потрапила в ДТП
Даша Квіткова потрапила в ДТП
Даша Квіткова потрапила в ДТП

Блогерка-мільйонниця Даша Квіткова потрапила в ДТП.

У аварії були задіяні три автомобілі, які мають пошкодження. Про це повідомила в Instagram.

"Я повертала на перехресті, і мені в бік Лексуса, в якому я була за кермом, в'їхало дві машини: Мустанг і Тесла", – сказала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дворічний син Добриніна й Квіткової потрапив у лікарню

За словами Квіткової, скарг на самопочуття від учасників ДТП не надходило. Пасажирка Мустангу наполягала на виплаті грошової компенсації на місці аварії, через можливий забій руки.

"Медичну експертизу ми досі чекаємо. Якщо я заплачу їй цю компенсацію – вона готова забрати заяву. Я ніколи не вирішую питання грошима чи відмазуванням. Я завжди чесна з собою, з вами, в будь-яких відносинах, особливо правових", – зазначила блогерка.

Автомобіль Квіткової був на тест-драйві. Жінка наголосила, що одразу викликала представників Лексус і надала усі документи правоохоронцям.

"Я готова нести відповідальність згідно рішення суду та уповноважених органів. Тому, розповідати, що я намагаюсь уникнути відповідальності, через те, що відмовилась платити на місці гроші – не є правдою", – підсумувала блогерка.

Раніше актор Остап Ступка напідпитку влаштував аварію у центрі Києва. ДТП сталася 4 квітня у Голосіївському районі. Авто Ступки Range Rover влетіло в Mitsubishi, яке було припарковано на зупинці. Машина, за кермом якої перебував актор у стані сильного алкогольного сп'яніння, протаранила легковик, де на момент аварії сидів 38-річний чоловік. З численними травмами потерпілого негайно госпіталізували, а Ступку затримали на місці.

Зараз ви читаєте новину «Вимагали грошову компенсацію: блогерка Квіткова потрапила в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі