середа, 05 квітня 2023 13:21

Остап Ступка напідпитку влаштував ДТП у центрі Києва – ЗМІ

Остап Ступка напідпитку влаштував ДТП у центрі Києва – ЗМІ
П'яний Остап Ступка влаштував ДТП у Києві. Фото: Facebook Остапа Ступки

Український актор 55-річний Остап Ступка напідпитку влаштував аварію у центрі Києва.

ДТП сталася 4 квітня у Голосіївському районі, повідомляє ТСН із посиланням на джерела у поліції.

"Аварія сталася у вівторок о 23:15 на вулиці Федорова. Авто Ступки Range Rover влетіло в Mitsubishi, яке було припарковано на зупинці. Машина, за кермом якої перебував актор у стані сильного алкогольного сп'яніння, протаранила легковик, де на момент аварії сидів 38-річний чоловік", – ідеться в повідомленні.

Слідчі столичної поліції з розслідування ДТП встановили, що водій виїхав на зустрічну смугу та в'їхав у припаркований транспортний засіб. Під час перевірки його на стан сп'яніння алкотестер показав 1,62 проміле при нормі 0,3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збив велосипедистку: Арнольд Шварценеґґер потрапив у ДТП

З численними травмами потерпілого негайно госпіталізували, а Ступку затримали на місці. Попередньо актор, як стверджують деякі інсайдери в ЗМІ, намагався "вирішити питання" з правоохоронцями, проте все одно поїхав до ізолятора. Від проходження медичного огляду син Богдана Ступки відмовився.

Пізніше зірка не спростував і не підтвердив журналістам участі в "п'яній" ДТП.

"Ні, не можу коментувати. Взагалі ніяк не можу прокоментувати", – сказав Ступка у коментарі ТСН.

Усі обставини аварії з'ясовуються. Ступці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.

Ступка після початку повномасштабної війни залишився в Києві. Займається театром і волонтерством. Їхати з країни не хоче і молодша на 20 років дружина Дарина. Актор розповідав, як змінилися їхні стосунки за час російської агресії проти України.

Зараз ви читаєте новину «Остап Ступка напідпитку влаштував ДТП у центрі Києва – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі