вівторок, 30 жовтня 2012 09:30

Джонні Депп відповість у суді за побиття жінки

Джонні Депп відповість у суді за побиття жінки
Сек'юріті зірки перевищили повноваження Фото: news.passion.ru

Відомий голлівудський актор і улюбленець жінок Джонні Депп поплатився за зайву старанність своєї охорони. Артист постане перед судом за те, що його сек'юріті напали на жінку.

Вищий суд Лос-Анджелеса прийняв до розгляду позов американки, на яку накинулася охорона відомого голлівудського актора Джонні Деппа. Нагадаємо, неприємний інцидент стався ще в грудні минулого року.

Постраждалою виявилася 53-річна Робін Екер. Жінка розповіла, що в честь дня народження свого чоловіка подарувала йому квитки на концерт Іггі Попа, який повинен був пройти в залі "Палладіум", що розташований на Сансет-бульварі в Голлівуді. Місіс Екер з чоловіком і друзями веселилися, відзначаючи день народження, і в якийсь момент 53-річна жінка вирішила потанцювати. Вона відразу помітила, що за сусіднім столиком сидить зірка "Піратів Карибського моря" Джонні Депп, оточений охороною.

За словами постраждалої, вона мала нещастя наблизитися до столика голлівудської знаменитості під час танців, за що і поплатилася, - охоронці миттю заламали жінці руки і повалили на підлогу. Незабаром після події місіс Екер залишила концерт, звернулася за допомогою в лікарню, а потім оформила заяву про напад у поліції.

І ось лише напередодні суддя Майкл Джонсон повідомив, що позов прийнятий і потерпіла буде вимагати компенсації. "Свідчення позивачки суттєві, і цього достатньо, щоб завести справу. В ході розгляду буде встановлено, наскільки відповідає істині те, що з нею зробила охорона, і чи немає тут перебільшення", - заявив суддя Майкл Джонсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп знайшов собі ще одну професію

Цікаво, що Робін Екер подала в суд як на ім'я самого голлівудського актора, так і на три охоронних агентства, які з ним працюють: Premier Group International, Damian Executive Production Inc і Staff Pro Inc. У разі визнання провини Джонні Деппу загрожують штрафні санкції за нанесення збитку постраждалій стороні. Сам голлівудський артист не коментує цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп відповість у суді за побиття жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі