пʼятниця, 14 вересня 2012 10:32

Джонні Депп купив Ванессі Параді особняк за $4,4 млн

Джонні Депп купив Ванессі Параді особняк за $4,4 млн
Актор продовжує поводитись гідно з екс-дружиною Фото: lady.tsn.ua

Голлівудський актор Джонні Депп, як справжній джентльмен, продовжує дарувати корисні подарунки матері своїх двох дітей Ванессі Параді. Зірка фільму Пірати Карибського моря купив екс-дружині величезний особняк в Голлівуді, вартістю $4,4 мільйона.

Незважаючи на те, що Джонні Депп і Ванесса Параді розлучилися, актор продовжує поводитись гідно з екс-дружиною. Так, нещодавно він придбав особняк в середземноморському стилі, який обійшовся йому в $4,4 мільйона, і подарував його Параді.

За 15 років, які Джоні і Ванесса прожили разом, у них народилися двоє дітей - 13-річна дочка Лілі-Роуз і 9-річний син Джек. Ймовірно незабаром французька актриса і співачка разом з дітьми переїде в новий будинок у Голлівуді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ванесса Параді поміняла актора на бізнесмена

Розставання після 15-річних стосунків не пройшло безслідно для психіки Параді. Співачка і модель все ж не змогла самостійно впоратися зі своїми переживаннями. У пошуках підтримки вона звернулася до психіатра. Більш того, він виписав їй безліч лікарських засобів, які допомагають їй зберігати спокій.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп купив Ванессі Параді особняк за $4,4 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі