четвер, 16 серпня 2012 13:54

Ванесса Параді після розриву з Джоні Деппом завела нового коханця

Ванесса Параді, яка не так давно розійшлась з Джоні Деппом, закрутила новий роман. Її обранцем став стиліст Джон Ноллет, поцілунок з яким днями зняли папараці.

Відтоді, як Ванесса Параді і Джонні Депп заявили про розірвання свого 15-річного шлюбу, минуло кілька місяців. Ходили чутки, що пара намагається помиритися і відновити стосунки, але, на жаль фанатів, вони не підтвердилися.

Нещодавно папараці застали Джонні Деппа трохи напідпитку і в компанії численних молодих красунь. Дівчата буквально обступили його й не давали проходу на концерті Aerosmith.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не маю рецепту щастя" — Ванесса Параді про розрив з Джонні Деппом

Ванесса Параді теж не відстає від свого екс-чоловіка. Вона закрутила роман з відомим паризьким стилістом Джоном Ноллетом. Новоспечена парочка потрапила в об'єктиви папараці в нічному Парижі. Знімки демонструють, що стосунки пари знаходяться в романтичній стадії.

Зазначимо, західні таблоїди не виключають той факт, що їхні стосунки зародилися ще до розриву Параді з Деппом. Пара вперше була помічена разом ще в 2011 році на благодійній вечірці тоді ще першої леді Франції Карли Бруні.

Зазначимо, нещодавно Ванесса Параді вперше після оголошення про розрив з Джонні Деппом дала інтерв'ю, де розповіла про те, наскільки їй неприємний факт того, що журналісти намагаються нажитися на її болю.

Зараз ви читаєте новину «Ванесса Параді після розриву з Джоні Деппом завела нового коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі