субота, 22 квітня 2023 13:16

Чи повернеться Олег Винник в Україну: продюсер розкрив деталі

Чи повернеться Олег Винник в Україну: продюсер розкрив деталі
Продюсер Олега Винника Олександр Горбенко розповів про співпрацю з артистом. Фото: t.me/muzvar_ua

Співак Олег Винник не планує повертатися в Україну і навіть "палить мости" з іншими артистами.

А на музичному ринку вже є запити на придбання права виконувати його пісні. Цю інформацію частково підтвердив продюсер Винника Олександр Горбенко, повідомляє Музвар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер озвучив "діагноз" Олега Винника – у співака різко відреагували

За словами продюсера, останнім часом він не підтримує тісних робочих стосунків з Винником.

"Думаю, це і так всі бачать. Щодо прав на проект та музичний матеріал, то вони фактично належать моїй компанії. Звернень на переспіви та використання образу артиста було декілька. Але на сьогодні я не коментую ситуацію з цього питання. На все свій час", ‒ сказав Горбенко.

Український співак Олег Винник повернувся в Instagram. Нових публікацій артист не робив. Натомість видалив деякі дописи, які додав ще на початку повномасштабної війни в Україні.

Раптове зникнення Олега Винника нещодавно прокоментував телеведучий Юрій Горбунов. Шоумен не знає, де перебуває співак і що з ним взагалі відбувається. Горбунов зізнався, що кілька разів намагався дзвонити Виннику, але той не бере слухавку.

Зараз ви читаєте новину «Чи повернеться Олег Винник в Україну: продюсер розкрив деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі