середа, 05 квітня 2023 17:02

Друг Олега Винника прокоментував його раптове зникнення

Друг Олега Винника прокоментував його раптове зникнення
Юрій Горбунов називає Олега Винника своїм другом, однак не знає, де він. Колаж: tsn.ua

Український телеведучий та шоумен Юрій Горбунов мав дружні стосунки з артистом Олегом Винником.

Однак зараз він не знає, де перебуває співак і що з ним взагалі відбувається. Про це Горбунов розповів в інтерв'ю "Слава+".

Горбунов зізнався, що кілька разів намагався дзвонити Виннику, але той не бере слухавку. Тому їм не вдалося поспілкуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбунов зізнався, що спілкується з ексдружиною

Ведучий переконаний, що улюбленець мільйонів слухачів повинен був вчинити зовсім інакше. Йому слід було публічно розповісти, що сталося і чому він вирішив виїхати в Німеччину, вважає Горбунов

"Я не знаю, де він і що з ним. Ми друзі. Потрібно було якось пояснити все це. Не можна зникати. Я не знаю, де він. Я намагався (дізнатися. – Gazeta.ua). Олег слухавку не бере, а 100 разів ти дзвонити не будеш. Просто мені здається, це потрібно було зробити по-іншому", – сказав шоумен.

Олег Винник понад рік не з'являється на публіці, не коментує повномасштабну війну в Україні та нічого не розповідає про себе. Причиною несподіваного зникнення співака з інформаційного простору називають його хворобу. Ведучий Слава Дьомін раніше розповідав, що Винник проходить лікування у Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Друг Олега Винника прокоментував його раптове зникнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі