середа, 19 квітня 2023 14:40

Блогер озвучив "діагноз" Олега Винника – у співака різко відреагували

Блогер озвучив "діагноз" Олега Винника – у співака різко відреагували
Співак Олег Винник понад рік не з'являється на публіці. Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Керівниця офіційного фан-клубу співака Олега Винника Валерія Барон відреагувала на слова блогера Богдан Беспалов про артиста.

Чутки про стан здоров'я та плани співака щодо повернення в Україну вона спростувала. Про це написала у Facebook.

Нещодавно блогер заявив, що насправді Винник у Німеччині нібито лікується від онкології.

"У співака була онкологія". Звідки така інформація? Лікар, лікарня, медичні документи, які підтверджують діагноз? Немає? Чому немає? Та тому, що у Берліні, як і у всьому цивілізованому світі діє принцип лікарської таємниці! Ні, не чули?", – написала Барон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклий Олег Винник збентежив несподіваними діями у соцмережі

Блогер також стверджував, що Винник може не повернутися в Україну, бо вже "запатентував своє ім'я саме в Німеччині".

"Як це взагалі між собою пов'язано? Скидається на те, що комусь дуже хочеться, щоб він не повернувся не лише до України, а і на сцену загалом. Не дочекаєтесь", – наголосила Барон.

Також представниця Винника прокоментувала й публічні висловлювання зіркових колег артиста щодо його раптового зникнення.

"Зіркові друзі прикривають Винника й водять за носа його аудиторію". Винника не потрібно прикривати. Він не зробив нічого поганого. А постійні коментарі-здогадки колег і тих, хто ще вчора називав його другом, з насмішками, мовляв, зник/втік/помер, можливо, потрібні для власного піару. Знаєте, навіть його відсутність у публічному просторі не дає їм спокою. Мабуть, хвилюються, що рано чи пізно він таки з'явиться. І він з'явиться", – пообіцяла Барон.

Олег Винник понад рік не з'являється на публіці, не коментує повномасштабну війну в Україні та нічого не розповідає про себе. Причиною несподіваного зникнення співака з інформаційного простору називають його важку хворобу. Ведучий Слава Дьомін розповідав, що Винник проходить лікування у Німеччині.

Зникнення Винника нещодавно прокоментував телеведучий Юрій Горбунов. Шоумен не знає, де перебуває співак і що з ним взагалі відбувається. Горбунов зізнався, що кілька разів намагався дзвонити Виннику, але той не бере слухавку.

Зараз ви читаєте новину «Блогер озвучив "діагноз" Олега Винника – у співака різко відреагували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі