четвер, 25 липня 2024 11:13

Бредлі Купер планує одружитися з Джіджі Хадід - ЗМІ
6

Бредлі Купер
Фото: Getty Images
Джіджі Хадід
Джіджі Хадід
Джіджі Хадід
Джіджі Хадід

Американський актор і режисер 49-річний Бредлі Купер ймовірно хоче змінити статус холостяка.

За інформацією Daily Mail, знаменитість планує одружитися з супермоделлю 29-річною Джіджі Хадід.

"Бредлі вже вирішив, що збирається запропонувати Джіджі вийти за нього заміж. Це навіть не питання. Вони обговорювали сім'ю і шлюб на ранніх етапах своїх стосунків. Вони були віддані одне одному і своїм планам протягом деякого часу, і тепер це лише питання часу. У Бредлі зараз у виробництві всього кілька проектів, але після цього нічого не заплановано. Він хоче приділити трохи часу, щоб зосередитися на цьому і подарувати Джіджі увагу та любов, на які вона заслуговує", - зазначив інсайдер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 61-річна Демі Мур показала чесне фото фігури в купальнику

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Gigi Hadid and Bradley Cooper (@gidid_brooper)

ЗМІ додають, що родичі підтримали рішення актора. Цікаво й те, що діти закоханих від перших шлюбів порозумілися між собою.

"Дочка Джіджі та Зейна (Маліка - Gazeta.ua) так добре ладнає з дочкою Бредлі та Ірини (Шейк - Gazeta.ua). Вона для неї майже як старша сестра. У них є повний намір стати змішаною функціональною сім'єю", - йдеться у повідомленні.

Сама ж пара поки що не коментує стосунки, але регулярно з'являється у об'єктивах папараці.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Gigi Hadid and Bradley Cooper (@gidid_brooper)

Австралійська акторка 34-річна Марго Роббі стане матір'ю вперше. Чутки про вагітність зірки підтвердилися після того, як вона з'явилась на турнірі "Вімблдон-2024" у Лондоні з помітно округлим животом. Перед камерою жінка постала в короткій білій сукні в горошок. Образ доповнила туфлями мюлі, чорною сумкою і сонцезахисними окулярами.

Зараз ви читаєте новину «Бредлі Купер планує одружитися з Джіджі Хадід - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі