пʼятниця, 26 січня 2024 09:35

Блогерка Пренткович вибачилась за відпустку з хлопцем на Мальдівах. Але є нюанс
3

Тетяна Пренткович
Фото: instagram.com/tanyaprentkovych
Тетяна Пренткович з хлопцем
Тетяна Пренткович з хлопцем на Мальдівах

Українська блогерка Тетяна Пренткович вибачилась за відпустку з бойфрендом - Андрієм Гонковським - на Мальдівах.

У своєму Instagram вона опублікувала чорно-біле фото, на якому позувала з коханим спиною до камери.

"У житті є імпульсивні та необдумані рішення. Коли в нас, через зміщення дати події у Варшаві, зʼявилась можливість провести тиждень разом з дітьми і сімʼєю, ми нею скористалися…на жаль, ми не усвідомлювали наслідків цих дій. Ми повністю розуміємо, що зробили помилку і розуміємо масштаб проблеми! Морально ми вчинили неправильно по відношенню до інших людей та сімей і щиро приносимо за це вибачення", - написала Тетяна.

Додала, що вони зробили висновки й продовжують допомагати українським воїнам.

"Нам дуже прикро, що наш вчинок змусив думати погано про волонтерів та бізнеси, які постійно роблять багато для допомоги країні і за необхідності виїжджають за кордон! Наш вчинок - це лише наша відповідальність і ми ні в якому разі не бажали комусь нашкодити!", - підсумувала Пренткович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-символ Цимбалюк заступився за колег, які виїхали за кордон на відпочинок

Під дописом назбиралося понад дві тисячі коментарів, більшість з яких - негативні. Підписники зазначали, що пара не зрозуміла, чому їх хейтять. Мовляв, суть не в Мальдівах, а у тому, що вона збрехала своїй аудиторії. Інші наголошували, що поки одні чоловіки мерзнуть у окопах, її бойфренд - порушує закон.

"Розказували, як тяжко самій подорожувати, акцентували на те що ви самі й т.д. Вішали локшину на вуха такій аудиторії. І як вірити вашим словам в подальшому".

"Порушення закону - це порушення закону, емоції тут не важливі. Як дружина військовослужбовця, як волонтер, вимагаю відповідальністі по закону. Все інше, гарні слова - зайве".

"З'явилась можливість провести тиждень разом з сімʼєю? Ви серйозно? У мене чоловік з перших днів воював, мій син цілий 2022 рік не бачив свого тата. Елементарно навіть не бачив. А ви тут пишете про можливість провести час разом, серйозно?".

"Ви не змусили нас погано думати про волонтерів та бізнесів. Ви змусили нас погано думати суто про вас".

Нагадаємо, в мережі з'явилися фото, як інфлюенсерка на островах розважається і з своїм бойфрендом. Видання "Таблоїд" повідомляло, що чоловік виїхав за кордон як волонтер.

Зараз ви читаєте новину «Блогерка Пренткович вибачилась за відпустку з хлопцем на Мальдівах. Але є нюанс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі