четвер, 25 січня 2024 15:34

Секс-символ Цимбалюк заступився за колег, які виїхали за кордон на відпочинок
3

Тарас Цимбалюк
Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk
Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

Український актор Тарас Цимбалюк став на захист своїх колег-жінок, яких критикують через відпочинок за кордоном.

На своїй сторінці в Instagram чоловік порадив максимально зосереджуватися на допомозі армії.

"Знаєте, я б ще десь зрозумів, якби писали люди, котрі в прямому сенсі постраждали від війни, чи які, не дай Бог, в окупаційних чи прифронтових зонах. Це було б ще якось виправдано, але зайшов спеціально на 20 рандомних профайлів найгучніших коментаторів, поскролив їх сторінки. Найчастіше пишуть ті, у кого занадто багато вільного часу", - зазначив Тарас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми неідеальні люди" - хлопець блогерки Пренткович пояснив, як опинився на Мальдівах

Додав, що під час війни важливо знаходити позитивні моменти й розслаблятися.

"Усвідомте, навіть у воєнний період люди будуть/повинні займатись сексом, слухати улюблену музику, їсти смачну їжу, оздоровлювати своїх дітей на морі, дуркувати з ними, купувати речі і якось намагатись жити своє життя! Бо, якщо концентруватися тільки на війні, можна й*бн*тись! І це дуже тупо звинувачувати дівчат у тому, що вони мають бажання і змогу відвезти свою дитину на море! Не ускладнюйте і не ганьбіть себе!" - наголосив Цимбалюк.

Раніше у мережі захейтили акторку Ксенію Мішину, яка показувала, як відпочиває у Таїланді, а згодом поїхала на Балі. Підписники в коментарях зазначали, що нібито Мішина красивим контентом дратує інших українців, які перебувають вдома й не можуть перетнути кордон.

Зараз ви читаєте новину «Секс-символ Цимбалюк заступився за колег, які виїхали за кордон на відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі