вівторок, 30 січня 2024 12:01

Астафʼєва сказала, коли повернеться на сцену
3

Даша Астаф'єва
Фото: instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва відповіла, чи планує повертатися на сцену.

У своєму Instagram зірка зазначила, що наразі їй не до веселих пісень та яскравого вбрання.

"Уявіть, зранку обстріл, а ввечері я в костюмі напівоголеного зайця заводжу своє: "Аво-авокадо, ммм". Я не проти артистів, у жодному разі. Люди заробляють гроші, платять податки, дають робочі місця, збирають гроші на армію - усе це зараз надважливо. І тим більш їхня робота корисна для українців - від одного "Єдиного марафону" можна стріхою потекти, треба споживати різний український контент, і розважальний теж", - наголосила Даша.

Додала, що під час війни треба відчувати життя, співати та радіти, відволікатися та набиратися сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс публічно вибачилась перед Тімберлейком за свої мемуари

"Пам'ятаєте, раніше ми читали українську літературу й такі: "О боже, ну чого вони всі страждають?". А зараз такі: "А-а-а". Мистецтво - це завжди зріз сучасності. Про що писати авторам в окопі? Про що малювати художникам, чиї друзі загинули? Про що казати кріпакам? Звичайно, про свій біль, несправедливість, почуття й життя, яке відбувається тут і зараз. Саме тому так важко читати історичні твори - вони про такі ж тяжкі часи, які ми переживаємо зараз", - висловилась артистка.

Жінка каже, що хоче створювати не лише розважальний та освітній український контент, але й бути частиною "зрізу часу".

"Бути потрібною та корисною сьогодні, аби завтра це теж мало сенс. А до співу… можливо, я повернуся після нашої перемоги", - підсумувала Астаф'єва.

Раніше Астаф'єва сказала, що думає про знайомих, які скаржаться на репости наслідків наймасштабнішого ракетного обстрілу Києва. Вона повідомила, що деяким українкам, які зараз живуть в ОАЕ, заважають страшні картинки війни.

Зараз ви читаєте новину «Астафʼєва сказала, коли повернеться на сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі