вівторок, 30 січня 2024 10:10

Брітні Спірс публічно вибачилась перед Тімберлейком за свої мемуари
3

Брітні Спірс і Джастін Тімберлейк
Фото: Getty Images
Брітні Спірс і Джастін Тімберлейк
Брітні Спірс і Джастін Тімберлейк

Американська співачка Брітні Спірс публічно вибачилася перед музикантом Джастіном Тімберлейком. Зазначимо, що в нещодавних мемуарах зірка заявила, що артист змусив її зообити аборт задля кар'єри.

У своєму Instagram Спірс написала, що не хотіла нікого образити автобіографічною книгою. Додала, що поважає творчість свого колишнього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ходить топлес перед гостями" - Брітні Спірс не пускають на курорт в Лос-Анджелесі

"Хочу перепросити за деякі речі, про які я написала у своїй книзі. Якщо я образила когось з людей, яких дуже ціную, то мені дуже прикро… Я б хотіла сказати, що закохана в нову пісню Джастіна Тімберлейка "Selfish". Вона така гарна", - зазначила артистка.

Брітні Спірс та Джастін Тімберлейк почали зустрічатися 1997 року. Їхній роман протривав до 2002 року. Розрив знаменитостей для фанатів став справжнім шоком, адже ніщо не віщувало біди. Хто став ініціатором розставання невідомо. Подейкують, що Брітні зрадила Джастіна зі своїм танцівником.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс публічно вибачилась перед Тімберлейком за свої мемуари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі