середа, 03 січня 2024 11:13

Астаф'єва "рознесла" українців, які просять не поширювати страшні картинки про війну
3

Астаф'єва висловилася про тих, хто просить не постити "страшні картинки" війни
Фото: Скріншот
Астаф'єва висловилася про тих, хто просить не постити "страшні картинки" війни
Астаф'єва висловилася про тих, хто просить не постити "страшні картинки" війни

Співачка та волонтерка Даша Астаф'єва сказала, що думає про знайомих, які скаржаться на репости наслідків наймасштабнішого ракетного обстрілу Києва.

У своєму Instagram вона повідомила, що деяким українкам, які зараз живуть в ОАЕ, заважають страшні картинки війни.

"Звертаюся до косметолога та її подруг, які увесь день мені сьогодні пишуть, що вони просто не хочуть в стрічці новин бачити та чути події, що трапились в Києві. Б*ять, ідіть на*уй. Всі, б*ять, до одної. Тому що, якщо б ви сьогодні, як кажете, були в Києві, ви б як всі нормальні люди постили те, що сталося в Києві: вибухи, смерті і прильоти по будинкам, де живуть живі люди, не військові, б*ять, ні ще хтось", - зазначила Астаф'єва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міка Ньютон після повернення в Україну вперше побачила обстріл РФ: реакція зірки

Даша додала, що ці знайомі просили "не псувати настрій сумними картинками".

"Як у вас вистачає совісті писати мені в особисті. Я вас всіх ненавиджу, прошу схаменутись і захищати рідну країну, тому що це єдине, що лишилося всім нам сьогодні робити. Ує*ани, б*ять. Якщо ви підтримуєте цю кончену, просто видаліться з моїх друзів. Я бажаю всім, хто підтримує цю кончену, найгіршого кінця. Б*яді, подякуйте тим, завдяки кому ви сьогодні в країні, завдяки кому ви живі, живете в своїх будинках, святкуєте", - написала волонтерка.

Зірка проєкту "МастерШеф" Тетяна Літвінова повідомила, що внаслідок російської ракетної атаки Києва постраждав її заміський будинок. Найбільше руйнувань зазнала зона біля панорамних вікон. Також пошкодилися допоміжні конструкції вікон і побилися горщики з вазонами.

Зараз ви читаєте новину «Астаф'єва "рознесла" українців, які просять не поширювати страшні картинки про війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі