пʼятниця, 13 квітня 2012 14:38

Соляні лампи лікують від бронхіту

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Необроблені коштують від 180 грн, оброблені — 300-400 гривень
Необроблені коштують від 180 грн, оброблені — 300-400 гривень

Вилікуватися від бронхіту й гаймориту допомагають соляні лампи. Їх виготовляють в Україні із залежів солі з Соледарського солерудника в Донецькій області. Такі можна купити на Великодньому ярмарку у Києво-Печерській лаврі.

33-річна представник компанії з виготовлення соляних ламп Алла Воробйов торгує ними в дерев'яній критій крамничці. Бере до рук світильник у вигляді куба з лампочкою всередині, на дерев'яній підставці, від якої тягнеться шнур, запалює, показує, як регулювати потужність світла.

"Світильники практично вічні. Це ж вікова сіль, сім мільйонів років їй точно. Використовуємо білу українську сіль. Японці дізналися, що в нас є такі поклади, і тепер приїздять, купують такі світильники. Коли соляна лампа ввімкнена, повітря в приміщенні іонізується і дезинфікуєтсья. Соляна дампа нейтралізує випромінювання від компютера, телевізора і мікрохвильової печі. Сіль - це гірський кристал, який випромінює позитивну енергію, він належить до так званих теплих мінералів. Кажуть. що соляні лампи нейтралізують негативне випромінювання геопатогенних зон. Їх треба ставити в тих місцях. де бракує життєвої енергії".

Хворим на бронхіальну астму, хронічний бронхіт і гайморит радять поступово збільшувати сеанс лікування лампою: вмикати її спочатку на 15-20, хвилин. і потім надовше. Для профілактики захворювань легень радять перебувати біля ввімкненої лампи кілька годин. У перші дні користування світильником у людей може бути кашельі  нежить. Це тому, що знищується хвороботворча флора в організмі.

Алла показує світильники у вигляді піраміди, куба, кулі, сови, великоднього яйця. Є й необроблені глиби солі.

"Необроблені коштують від 180 грн, оброблені — 300-400 гривень. Яйце з солі коштує всередньому 350 гривень. Важить кілограмів 4-5.У мене вдома сова. Я постійно її вмикаю, весь час горить".

Зараз ви читаєте новину «Соляні лампи лікують від бронхіту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі