вівторок, 13 липня 2021 15:30

Перелік напоїв, які провокують целюліт

Перелік напоїв, які провокують целюліт
Газована вода має багато цукру і інших добавок, які шкодять здоров'ю і утворюють целюліт. Фото: pixabay

На появу целюліту впливають різні чинники, зокрема й те, що людина їсть.

Деякі продукти сприяють тому, щоб шкіра була в тонусі, а деякі спричиняють целюліт, пишуть "Коментарі".

Не лише їжа, але й напої можуть стати причиною проблеми. Саме тому про деякі з них варто забути й викреслити з раціону.

Кава - напій, яким не треба зловживати, особливо розчинною. Кофеїн стимулює вироблення адреналіну, тому целюліт буде помітнішим. Краще замінити її на цикорій. Він очищує організм від токсинів і шлаків, допомагає нормалізувати вагу.

Оброблене молоко також продукт-табу для охочих жити без целюліту. Магазинне молоко обробляють у кілька етапів і організм важче його перетравлює. Неперетравлені речовини всмоктуються в кров і відкладаються під шкірою. Це призводить до запальних процесів, набряклості й целюліту.

Газована вода містить багато цукру та інших домішок, які шкодять здоров'ю та утворюють целюліт. Це може робити й мінеральна вода, яку зазвичай п'ють для покращення роботи шлунку. Гази затримують воду в організмі й порушують мікроциркуляцію, тому й з'являються набряклість і застійні процеси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що забрати з раціону, щоб позбутися целюліту

Пиво й сидр містять рослинний естроген - гормон, який транспортує шлаки з життєво важливих органів у ті місця, де продукти розпаду будуть менш небезпечними для організму. Саме там і утворюється целюліт. Алкогольні напої ще й підвищують апетит.

Для боротьби з целюлітом необхідно: нормалізувати харчування, тобто прибрати харчове сміття, яке уповільнює обмін речовин; зменшити шар зайвої жирової тканини; налагодити режим пиття води; позбутися шкідливих звичок; зайнятися спортом або збільшити фізичну активність; збільшити кровообіг і щільність шкіри в проблемних зонах: скраби, холодні й гарячі обгортання, різні антицелюлітні креми, масаж сухою щіткою, LPG-масаж, ручний, вакуумний (банковий) масаж.

Зараз ви читаєте новину «Перелік напоїв, які провокують целюліт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі