понеділок, 05 березня 2012 14:28

Олія чайного дерева лікує герпес, а кипарисова - варикоз

Олія чайного дерева лікує герпес, а  кипарисова - варикоз

Оволодівши секретами ароматерапії, жінка зможе вирішувати самостійно більшість косметичних проблем. Косметолог Віра Пашковська радить використовувати ефірні олії і запахи, а за допомогою них впливати на стан організму, заспокоювати і зміцнювати нервову систему.

"Олію солодкого мигдалю варто використовувати жінкам, у яких суха, чутлива шкіра з подразненнями і запаленнями. Для покрашення шкіри треба додати 2-3 краплі мигдалевої олії до однієї чайної ложки нічного крему. Щовечора масажними рухами змащуйте обличчя".

Ефірну олію кипарису використовують при варикозі та розширених судинах. Для цього змішують 2 ст. л. рослинної олії та 5-6 крапель ефірної олії кипарису. Після контрастного душу масажними рухами треба втерти отриману суміш у проблемні ділянки.

"Ефірну олію солодкого апельсина використовують у дерматології для лікування проблемної шкіри. Також вона чудово допомагає у боротьбі з целюлітом. Додайте 5 крапель олії апельсина до 10 грам крему для обличчя".

Масажними рухами крем втирають у шкіру. Він знімає запалення, розгладжує шкіру і позбавляє лущення.

"Добре робити таку процедуру ввечері перед сном. Для антицелюлітної суміші змішайте дві столові ложки рослинної олії і 5 крапель ефірної олії".

Ефірну олію шавлії використовують для лікування жирного волосся. 2 краплі шавлії змішують з чайною ложкою шампуню і наносять суміш масажними рухами під час миття голови. Таку процедуру роблять не частіше 2 разів на тиждень.

У косметичці-аптечці кожної жінки повинні бути олійка чайного дерева, лаванди, трояндова і розмаринова.

"Олія чайного дерева активно використовують у дерматології. Особливо допомагає під час лікування герпесу. Розчиніть 5 крапель ефірної олії у 5 краплях соєвої і змастіть герпес. Процедуру треба повторювати кілька разів протягом дня".

Ефірна олія розмарину заспокоює і зміцнює нервову систему. Ефірна олія лаванди допомагає при активній пітливості ніг. Їх додають по 5-6 крапель у ванночки на основі морської солі. Трояндова пом'якшує шкіру обличчя і омолоджує її. Для вмивання вранці чи ввечері добре використовувати суміш - розведені у півлітрі кип'яченої води 2 краплі трояндової олії.

Зараз ви читаєте новину «Олія чайного дерева лікує герпес, а кипарисова - варикоз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі