пʼятниця, 12 лютого 2021 16:12

"Не треба боятися недосконалостей": у тренді натуральні брови
4

В тренді натуральні брови
Фото: надане Олександрою Данільцевою.
В тренді натуральні брови
В тренді натуральні брови
В тренді натуральні брови

Один із головних трендів оформлення брів – натуральність. Ніяких брів-ниточок, тільки природня густина й ширина розповіла Gazeta.ua бровістка Олександра Данільцева.

"Брови не повинні жити окремо на вашому обличчі, а мають гармонічно виглядати й вписуватися в образ у цілому. Форма брів підбирається індивідуально до форми й особливостей обличчя. Грамотна корекція і архітектура брів – надійний спосіб змінити зовнішність без пластики. Не всі знають, але крупні риси обличчя вимагають широких брів, а дрібні риси й тонкі губи гармонічно поєднуються із тонкими бровами", - розповіла Олександра.

Автор: надане Олександрою Данільцевою.
  В тренді натуральні брови
В тренді натуральні брови

Архітектурою брів можна урівноважити риси обличчя.

"Якщо у вас близько посаджені очі – варто початок брів зробити трошки далі від осі обличчя, і навпаки, - якщо очі посаджені далеко, потрібно брови "звузити". Надто велика відстань між бровами візуально робитиме ніс ширшим".

Із головних тенденцій залишаються акуратно оформлені природні брови і "скаус" - широкі густі брови, укладені гелем або милом з легким ефектом неохайності. Ламінування брів – ідеальна процедура, щоб цього досягти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали основні правила догляду за шкірою перед сном

"Якщо говорити про кольорову гаму, то потрібно дотримуватися кількох правил. Для білявок – колір брів на 1-2 тона темніший, ніж колір волосся, для брюнеток - на 1-2 тони світліший. Шатенкам підійде колір у тон чи під тон коренів волосся. Для рудих дівчат – переважнл коричневий колір, але різної насиченості. Ніколи не варто фарбувати брови чорним кольором, це старить. Також потрібно враховувати тип зовнішності: холодний або теплий, і підбирати відтінки для брів з таким підтоном", - додала бровістка.

Автор: надане Олександрою Данільцевою.
  В тренді натуральні брови
В тренді натуральні брови

Правильна корекція брів відкриває очі, оптично їх підтягує, допомагає наблизити риси обличчя до ідеалу. Але при неграмотному оформленні може й додати роки.

"Брови допомагають скорегувати довжину носа, ширину лоба, посадку очей, приховати сліди втоми й роблять обличчя молодшим і свіжішим, надають виразності. Варто додати, що доглянутий вигляд підвищує самооцінку. І ви отримуєте безліч компліментів. Головне пам'ятайте: підкреслені брови з чіткими контурами уже неактуальні. Тепер брови повинні виглядати природньо, і не потрібно при цьому боятися недосконалостей і волосків, які вибилися з форми".

Фрукти з високим вмістом вітаміну С покращують зовнішній вигляд, настрій і заряджають енергією. Науковці з Університету Отаго в Новій Зеландії зробили дослідження, в якому взяли участь 167 осіб віком від 18 до 35 років.

Зараз ви читаєте новину «"Не треба боятися недосконалостей": у тренді натуральні брови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі