середа, 06 березня 2013 15:08

Мінімалізм та простота: дизайнер Олена Пржонська презентувала колекцію
15

Фото: Фото: przhonskaya.com

Українська дизайнерка Олена Пржонська вчора, 5 березня, представила свою колекцію одягу осінь-зима 2013-2014. Показ відбувся на вечірці присвяченій відкриттю 32-го "Тижня моди" у столичному Будда барі. У своїй колекції дизайнер показала верхній одяг, трикотажні сукні та туніки.

"За своїм призначенням колекція ділиться на чотири блоки. Це верхній одяг, неформальні ошатні комплекти, трикотажні вироби і вечірні вбрання. Візитною карткою бренду Пржонська є жакети, жилети та пальто. Одягу притаманний вільний крій, стриманість у декорі", - розповіла дизайнер.

Основні кольори колекції - чорний та молочний. Також дизайнер використала акцент - це яскраво бірюзовий колір.

"Стиль - це мінімалізм, фантазійний крій у поєднанні з геометрією в лініях, силуеті і принті. У колекції використаний складний крій без зайвих деталей, контраст фактур і кольорів", - зазначила Олена Пржонська.

Дизайнер використала у своїй колекції одягу тканини з шерсті, жаккарду, трикотажу джерсі, в'язану сітку, перфоровану шкіру.

Зазначимо, офіційне відкриття 32-го "Тижня моди" відбудеться сьогодні, 6 березня, у музейному комплексі "Мистецький арсенал" у Києві. Традиційно показ відкриє дизайнер Лілія Пустовіт. Після неї о 18.00 відбудеться показ Вікторії Гресь. Цього сезону колекції одягу представлять 39 дизайнерів. Покази завершаться 10 березня.

Зараз ви читаєте новину «Мінімалізм та простота: дизайнер Олена Пржонська презентувала колекцію ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі