вівторок, 08 листопада 2011 15:20

Маша Фокіна відмовилася від підборів

Маша Фокіна відмовилася від підборів

Співачка Маша Фокіна відмовилася від підборів. Про це вона розповіла на 29-му Українському тижні моди. Прийшла у чорних штанах, такого ж кольору чоботах без підборів та бежевому светрі з глибоким декольте.

"Покупки на зиму ще майже не робила. Купила тільки дві пари гумових чобітків і одні шкіряні. Всі три пари — чорного кольору. Найбільш доречний колір для зими, вважаю. Купила коротку хутряну курточку. Збираюся в Америку, я зазвичай всі покупки там роблю. Нічого конкретного купити не планую. Що сподобається. І це може коштувати як 10 доларів, так і набагато більше", - зазначила Фокіна.

В останні роки співачка майже не вдягає взуття на підборах.

"Не люблю підбори. Так находилася на шпильках, що для мене це жах тепер. Взуття без підборів — це також гарно й до того ж зручно. Також не люблю натуральні шуби й не пасують вони мені. Куплю якесь пальто, або дубляночку, але дуже тоненьку й легеньку. У повсякденному житті ношу біжутерію. Діаманти не завжди доречні. Дуже подобається, як носять зимові чоботи на голу ногу. Але, на жаль, це не для нашої зими. Ще подобається, як вдягають шубу з босоніжками", - поділилась дівчина.

Також співачка зазначила, що взимку віддаватиме перевагу темним кольорам — синьому, сірому, коричневому та чорному.

Зараз ви читаєте новину «Маша Фокіна відмовилася від підборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі